04.10.2016
Почетак нове школске године

Поводом почетка нове школске 2016/17. године за кадете и кадеткиње Медицинског факултета (МФ) Војномедицинске академије (ВМА) Универзитета одбране у Београду, у амфитеатру Војномедицинске академије одржана је пригодна свечаност.

Заменик начелника Војномедицинске академије пуковник проф. др Драган Динчић честитао је почетак нове школске године кадетима и кадеткињама и рекао да је Медицински факултет ВМА постао препознатљив и ефикасан „произвођач“ младих доктора и будућих врхунских интелектуалаца, али и оданих официра Војске Србије. Пренео је да је знање једина права моћ и да се радује предстојећим годинама на Факултету које носе нова знања, положене испите, научне радове и све друге изазове који чекају будуће војне лекаре.
Декан Медицинског факултета ВМА пуковник проф. др Небојша Јовић пожелео је новој класи срећан почетак школовања, а наставак осталима и рекао да је савремена настава са акцентом на интерактивном раду у групама до сада показала одличне резултате. Посебно је поменуо менторски приступ студирању које, поред медицинских предмета истоветних са цивилним медицинским факултетима, укључује и континуирану војну обуку и стицање различитих спортских вештина.

Продекан за интегрисане академске студије медицине МФ ВМА проф. др Милица Нинковић представила је нове менторе осме класе кадета и кадектиња који су данас започели школовање на овом факултету.
ФАКУЛТЕТ
Историјат
Циљ школовања
Универзитет одбране
Организација
Самоевалуација
Акредитација
Документа
ДЕЛАТНОСТИ
Образовна
Научно - истраживачка
Здравствена
Издавачка
СТУДИЈЕ
Основне струковне
Интегрисане академске
Специјалистичке
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ
Наставници
Сарадници
Избор наставника и сарадника
УПИС
Интегрисане академске студије
Специјалистичке студије
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
Архива
КАДЕТИ
Организација
Живот и рад
Кадетски парламент
Огласна табла
МЕДИЈИ
Фото галерија
Видео
Новински чланци
Актуелности
КОНТАКТ
Деканат
Продекани
Начелник класе
Студентска служба
Кадетски парламент
ИНФОРМАТОР О РАДУ